Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Visita el Compromís Metropolità 2030! - Coneix les missions, els projectes i descarrega't el document.

Alimentar a 5 milions de persones cada dia, com ho fem sostenible?

Avatar: Debat oficial Debat oficial


Material de consulta:

🎥 Testimoni de Giulio Cappadona, format en l'àmbit de la recerca i desenvolupament agrari en el camp de la biotecnologia vegetal, graduat en Agro-Biotecnologia (UNIPA, IT) i amb un Màster en Plant Biotechnology amb especialització en Patologia i Millora Genètica (WUR, NL). Actualment és el responsable logístic i de compres de FoodCoop BCN – Supermercat cooperatiu i participatiu.


📑 Paper de referència: Urbanisme i alimentació de proximitat - Eulàlia Gómez-Escoda, professora lectora Serra-Húnter al Departament d’Urbanisme i Ordenació del Territori de la UPC.

📺 Enllaç als vídeos de la Jornada Inicial del 29 de juny


Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir