Metròpoli Resilient
#MetropoliResilient Mirada metropolitana des de la resiliència
Alimentar a 5 milions de persones cada dia, com ho fem sostenible?
Material de consulta:
🎥 Testimoni de Giulio Cappadona, format en l'àmbit de la recerca i desenvolupament agrari en el camp de la biotecnologia vegetal, graduat en Agro-Biotecnologia (UNIPA, IT) i amb un Màster en Plant Biotechnology amb especialització en Patologia i Millora Genètica (WUR, NL). Actualment és el responsable logístic i de compres de FoodCoop BCN – Supermercat cooperatiu i participatiu.
📑 Paper de referència: Urbanisme i alimentació de proximitat - Eulàlia Gómez-Escoda, professora lectora Serra-Húnter al Departament d’Urbanisme i Ordenació del Territori de la UPC.
📺 Enllaç als vídeos de la Jornada Inicial del 29 de juny
Reportar contingut inapropiat
Aquest contingut no és apropiat?
Compartir: