Metròpoli Resilient
#MetropoliResilient (Enllaç extern) Mirada metropolitana des de la resiliència
#MetropoliResilient (Enllaç extern) Mirada metropolitana des de la resiliència
Cal que habilitis totes les galetes per veure aquest contingut.
Canviar la configuració de les galetesFem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.
Aquestes galetes permeten la funcionalitat clau del lloc web i ajuden a mantenir a les seves usuàries segures. Es guarden automàticament al navegador i no es poden desactivar.
Aquestes galetes permeten que el lloc web recordi les opcions que s'han triat en el passat a aquest lloc web per tal de proporcionar una experiència més personalitzada a les usuàries.
Aquestes galetes s'utilitzen per a mesurar i analitzar l'audiència del lloc web per a ajudar a millorar-lo.
Aquestes galetes recullen informació sobre com fas servir el lloc web i es poden fer servir per a proporcionar-te un servei més personalitzat en els diferents espais en què participes.
El text següent és una representació abreviada i hashejada d'aquest contingut. És útil per garantir que el contingut no hagi estat alterat, ja que una única modificació provocaria un valor totalment diferent.
Valor:
611dc3299b79b973e8a53b7d41c08b57c7491e9c9ec0b15fe58fcc1b67b9bd1c
Origen:
{"body":{"ca":"Fer front amb nous mecanismes, a la rehabilitació d’habitatges, edificis, espais i barris, incorporant nous criteris per l’adaptació i la mitigació del canvi climàtic: eficiència energètica, reducció de consums, incorporació del verd, espais comuns, nous materials, etc., amb l’objectiu també de descarbonitzar progressivament el sector (objectiu d’assolir la neutralitat en carboni dels edificis al 2050). En aquest context però, les eines urbanístiques que ens han de permetre fer aquesta rehabilitació no existeixen encara (no podem densificar més) per tant caldrà innovar per trobar-les. \r\n\r\n-----------------------------------------------------------------------------------------\r\n*Aquesta proposta ha estat elaborada a partir de la documentació i els debats desenvolupats dins del Cicle de la Metròpoli Resilient. Aquesta documentació i els debats es poden consultar a:\r\nDocumentació: https://barcelonadema-participa.cat/processes/metropoli-resilient/f/67/\r\nDebats:\r\n- Jornada Inicial https://barcelonadema-participa.cat/conferences/jornada-resilient/program/90\r\n- Jornada Territorial: https://barcelonadema-participa.cat/processes/metropoli-resilient/f/69/meetings/56\ngid://decidim-pemb/Decidim::Hashtag/55/_CanviClimàtic gid://decidim-pemb/Decidim::Hashtag/45/_Habitatge gid://decidim-pemb/Decidim::Hashtag/60/_InnovacióTecnològica gid://decidim-pemb/Decidim::Hashtag/63/_TransicióEnergètica"},"title":{"ca":"Nous mecanismes per generar les plusvàlues necessàries per a abordar la rehabilitació sostenible del parc d'habitatges metropolitans"}}
Aquesta empremta digital es calcula mitjançant un algoritme de hash SHA256. Per reproduir-lo tu mateix, pots utilitzar una Calculadora MD5 en línia (Enllaç extern) i copiar-hi les dades d'origen.
<script src="https://barcelonadema-participa.cat/processes/metropoli-resilient/f/68/proposals/588/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://barcelonadema-participa.cat/processes/metropoli-resilient/f/68/proposals/588/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>
Aquest contingut no és apropiat?
Compartir: