Metròpoli Resilient
#MetropoliResilient Mirada metropolitana des de la resiliència
Canvis a "Alimentar a 5 milions de persones cada dia, com ho fem sostenible?"
Cos
-
-["
📌Continuem el debat entrant en els elements clau en relació amb els territoris saludables.
👇🏽 Instruccions per participar:
- Comenta al final de la pàgina a l'apartat \"deixa el teu comentari\"
- Pots mencionar algú amb @ i afegir hashtags dels temes amb #
- Si vols estar assabentat i rebre notificacions d'algun debat, pots seguir-ho fent clic al botó 🔔Seguir
Material de consulta:
🎥 Testimoni de Giulio Cappadona, format en l'àmbit de la recerca i desenvolupament agrari en el camp de la biotecnologia vegetal, graduat en Agro-Biotecnologia (UNIPA, IT) i amb un Màster en Plant Biotechnology amb especialització en Patologia i Millora Genètica (WUR, NL). Actualment és el responsable logístic i de compres de FoodCoop BCN – Supermercat cooperatiu i participatiu.
📑 Paper de referència: Urbanisme i alimentació de proximitat - Eulàlia Gómez-Escoda, professora lectora Serra-Húnter al Departament d’Urbanisme i Ordenació del Territori de la UPC.
📺 Enllaç als vídeos de la Jornada Inicial del 29 de juny
Tres preguntes per obrir el debat:
💡 És possible augmentar fins al 10% el consum de productes de km0 dins l’àmbit de l’RMB?
💡 Com es poden reduir i integrar les externalitats (emissió de gasos, consum i pèrdua d’aigua) que implica la producció d’aliments a gran escala avui en dia?
💡 Com podem augmentar l’eficiència dels espais agraris de la RMB?
👇🏽 COMENTA AL FINAL DE LA PÀGINA
"] -
+["
📌Continuem el debat entrant en els elements clau en relació amb els territoris saludables.
👇🏽 Instruccions per participar:
- Comenta al final de la pàgina a l'apartat \"deixa el teu comentari\"
- Pots mencionar algú amb @ i afegir hashtags dels temes amb #
- Si vols estar assabentat i rebre notificacions d'algun debat, pots seguir-ho fent clic al botó 🔔Seguir
Material de consulta:
🎥 Testimoni de Giulio Cappadona, format en l'àmbit de la recerca i desenvolupament agrari en el camp de la biotecnologia vegetal, graduat en Agro-Biotecnologia (UNIPA, IT) i amb un Màster en Plant Biotechnology amb especialització en Patologia i Millora Genètica (WUR, NL). Actualment és el responsable logístic i de compres de FoodCoop BCN – Supermercat cooperatiu i participatiu.
📑 Paper de referència: Urbanisme i alimentació de proximitat - Eulàlia Gómez-Escoda, professora lectora Serra-Húnter al Departament d’Urbanisme i Ordenació del Territori de la UPC.
📺 Enllaç als vídeos de la Jornada Inicial del 29 de juny
Tres preguntes per obrir el debat:
💡 És possible augmentar fins al 10% el consum de productes de km0 dins l’àmbit de l’RMB?
💡 Com es poden reduir i integrar les externalitats (emissió de gasos, consum i pèrdua d’aigua) que implica la producció d’aliments a gran escala avui en dia?
💡 Com podem augmentar l’eficiència dels espais agraris de la RMB?
👇🏽 COMENTA AL FINAL DE LA PÀGINA
"]