Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Visita el Compromís Metropolità 2030! - Coneix les missions, els projectes i descarrega't el document.

Canvis a "Alimentar a 5 milions de persones cada dia, com ho fem sostenible?"

Avatar: Paula Paula

Cos (Català)

  • -
    📌Continuem el debat entrant en els elements clau en relació amb els territoris saludables.


    👇🏽 Instruccions per participar:

    1. Comenta al final de la pàgina a l'apartat "deixa el teu comentari"
    2. Pots mencionar algú amb i afegir hashtags dels temes amb #
    3. Si vols estar assabentat i rebre notificacions d'algun debat, pots seguir-ho fent clic al botó 🔔Seguir


    Material de consulta:

    🎥 Testimoni de Giulio Cappadona, format en l'àmbit de la recerca i desenvolupament agrari en el camp de la biotecnologia vegetal, graduat en Agro-Biotecnologia (UNIPA, IT) i amb un Màster en Plant Biotechnology amb especialització en Patologia i Millora Genètica (WUR, NL). Actualment és el responsable logístic i de compres de FoodCoop BCN – Supermercat cooperatiu i participatiu.

    

    📑 Paper de referència: Urbanisme i alimentació de proximitat - Eulàlia Gómez-Escoda, professora lectora Serra-Húnter al Departament d’Urbanisme i Ordenació del Territori de la UPC.

    📺 Enllaç als vídeos de la Jornada Inicial del 29 de juny


    Tres preguntes per obrir el debat:

    💡 És possible augmentar fins al 10% el consum de productes de km0 dins l’àmbit de l’RMB? 

    💡 Com es poden reduir i integrar les externalitats (emissió de gasos, consum i pèrdua d’aigua) que implica la producció d’aliments a gran escala avui en dia? 

    💡 Com podem augmentar l’eficiència dels espais agraris de la RMB? 



    👇🏽 COMENTA AL FINAL DE LA PÀGINA


  • +
    📌Continuem el debat entrant en els elements clau en relació amb els territoris saludables.


    👇🏽 Instruccions per participar:

    1. Comenta al final de la pàgina a l'apartat "deixa el teu comentari"
    2. Pots mencionar algú amb i afegir hashtags dels temes amb #
    3. Si vols estar assabentat i rebre notificacions d'algun debat, pots seguir-ho fent clic al botó 🔔Seguir


    Material de consulta:

    🎥 Testimoni de Giulio Cappadona, format en l'àmbit de la recerca i desenvolupament agrari en el camp de la biotecnologia vegetal, graduat en Agro-Biotecnologia (UNIPA, IT) i amb un Màster en Plant Biotechnology amb especialització en Patologia i Millora Genètica (WUR, NL). Actualment és el responsable logístic i de compres de FoodCoop BCN – Supermercat cooperatiu i participatiu.


    📑 Paper de referència: Urbanisme i alimentació de proximitat - Eulàlia Gómez-Escoda, professora lectora Serra-Húnter al Departament d’Urbanisme i Ordenació del Territori de la UPC.

    📺 Enllaç als vídeos de la Jornada Inicial del 29 de juny


    Tres preguntes per obrir el debat:

    💡 És possible augmentar fins al 10% el consum de productes de km0 dins l’àmbit de l’RMB? 

    💡 Com es poden reduir i integrar les externalitats (emissió de gasos, consum i pèrdua d’aigua) que implica la producció d’aliments a gran escala avui en dia? 

    💡 Com podem augmentar l’eficiència dels espais agraris de la RMB? 



    👇🏽 COMENTA AL FINAL DE LA PÀGINA


Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir